فطير مشلتت سهل وأصلي
2 مشترك
Forums :: بيت العز يا بيتنا :: مطبخ سوا
صفحة 1 من اصل 1
فطير مشلتت سهل وأصلي
المقادير:
زبده حوالي 10 ملاحق ممسوحه كبيره -
نصف كيلو دقيق-
1 كوب ماء-
ذره ملح-
قشده.
الطريقة:
نعجن الدقيق بالماي حتي تصير عجينه لا تلصق باليد
ثم نتركها نصف ساعه وبعدها ندهن ايدينا زيت ونقسم العجينه الي حوالي 12 كره ونتركها نصف ساعه
نفردكل كره علي حدي ونضع بين كل طبقه رشه زبده مع الاهتمام بالحروف حتي لا تنشف
ثم ندهن صينيه زبده ونضع فيها الطبقات وندهن الوجه بالقشده ونضعها بالفرن المتوسط الحراره لمده ثلث ساعه او 25 دقيقه وبالهنا
زبده حوالي 10 ملاحق ممسوحه كبيره -
نصف كيلو دقيق-
1 كوب ماء-
ذره ملح-
قشده.
الطريقة:
نعجن الدقيق بالماي حتي تصير عجينه لا تلصق باليد
ثم نتركها نصف ساعه وبعدها ندهن ايدينا زيت ونقسم العجينه الي حوالي 12 كره ونتركها نصف ساعه
نفردكل كره علي حدي ونضع بين كل طبقه رشه زبده مع الاهتمام بالحروف حتي لا تنشف
ثم ندهن صينيه زبده ونضع فيها الطبقات وندهن الوجه بالقشده ونضعها بالفرن المتوسط الحراره لمده ثلث ساعه او 25 دقيقه وبالهنا
ahmed cina- مشرف
-
عدد الرسائل : 291
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالب اولي مدني( الشروق اكاديمي)
المزاج : متقلب المزاج
الدولة :
الهواية :
نقاط : 700
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 15/02/2009
رد: فطير مشلتت سهل وأصلي
على فكرة الفطير اللى انا لسه واكله من شوية احلى بكتير من بتاعك
Dr.Mohammed Ghareeb- عضو غير عادى
-
عدد الرسائل : 517
العمر : 33
العمل/الترفيه : طاالب على ما تفرج
المزاج : رااااااااااااااااايق
نقاط : 621
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 30/12/2008
رد: فطير مشلتت سهل وأصلي
الف هنا وشفا
احنا عايزينك تاكل الاحسن برضه
احنا عايزينك تاكل الاحسن برضه
ahmed cina- مشرف
-
عدد الرسائل : 291
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالب اولي مدني( الشروق اكاديمي)
المزاج : متقلب المزاج
الدولة :
الهواية :
نقاط : 700
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 15/02/2009
Forums :: بيت العز يا بيتنا :: مطبخ سوا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى