بيتزا جلاش رهيبة
Forums :: بيت العز يا بيتنا :: مطبخ سوا
صفحة 1 من اصل 1
بيتزا جلاش رهيبة
لفة جلاش او بقلاوه+نصف كيلوا لحمة مفرومةمعصجة بالبصل والبهارات+صلصة طماطم+فلفل اخضر مقطع مكعبات + زيتون اخضر واسود مقطع صغير+جبنه رومى +جنة موزوريلاامش شرط هذة الجبنة+البهارات +زعتر +4 فصوص توم+ مقدار من السمنة
الطريقة:
اول حاجة نعصج اللحمة مع البهارات والبصل وبعدين نجيب صنية حسب المقاس ونجيب لفة الجلاش ونقسمها على جزئين نضع الجزء الاول فى قاع الصينية ونضع الحشوة فى النصف ونضع الطبقة الاخرة وعليها السمنة وبعدين نعمل الصلصة الطماطم وندق التوم كويس ونحمرة مع شوية سمنة ونضع علية الزعتر لما يطلع ريحة الزعتر وبعدين نضع التوم والزعتر على الطماطم وبعدين ناخد الخلطة ونضعها على الجلاش على الوجه ونضع الفلفل الاخضر والزيتون والجبنة وبعدين نضع شوية زعتر كمان وممكن نضع شطة دى حسب الحاجةوبعدين ندفى الفرن ونضع الصينية فى الفرن حتى الاستواءوبالهنا والشفا ارجوا الرد على هذة الوصفة وبجد وصفة سهلة جدااا وفعلا جميلة جدا
الطريقة:
اول حاجة نعصج اللحمة مع البهارات والبصل وبعدين نجيب صنية حسب المقاس ونجيب لفة الجلاش ونقسمها على جزئين نضع الجزء الاول فى قاع الصينية ونضع الحشوة فى النصف ونضع الطبقة الاخرة وعليها السمنة وبعدين نعمل الصلصة الطماطم وندق التوم كويس ونحمرة مع شوية سمنة ونضع علية الزعتر لما يطلع ريحة الزعتر وبعدين نضع التوم والزعتر على الطماطم وبعدين ناخد الخلطة ونضعها على الجلاش على الوجه ونضع الفلفل الاخضر والزيتون والجبنة وبعدين نضع شوية زعتر كمان وممكن نضع شطة دى حسب الحاجةوبعدين ندفى الفرن ونضع الصينية فى الفرن حتى الاستواءوبالهنا والشفا ارجوا الرد على هذة الوصفة وبجد وصفة سهلة جدااا وفعلا جميلة جدا
ahmed cina- مشرف
-
عدد الرسائل : 291
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالب اولي مدني( الشروق اكاديمي)
المزاج : متقلب المزاج
الدولة :
الهواية :
نقاط : 700
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 15/02/2009
Forums :: بيت العز يا بيتنا :: مطبخ سوا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى